Amerens Hedwich Photography
Spontane fotografie met een creatieve blik

Amerens Hedwich fotografeert al meer dan 20 jaar bruiloften.

"We hebben je niet opgemerkt maar je was er altijd!" is een vaak en graag gehoorde opmerking.

Een aantal jaren geleden heeft Amerens Hedwich haar werk uitgebreid met familiefotografie. Zowel in de studio als bij de mensen thuis of op locatie.


Amerens Hedwich is uit bijna 1700 foto's gekozen en heeft bij de BRUIDSFOTOAWARD2012 de 4e prijs in de categorie Bruid en Bruidegom gewonnen.    

Wil je een bijzonder uitje organiseren? Begin de dag met een professionele fotoshoot in de fotostudio. Na de shoot kun je naar lunccafé Piqniq in de Jordaan. Bij Piqniq kunnen jullie verder genieten van een uitgebreide high tea, lunch of high wine. Neem voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgaaf contact op via info@amerenshedwich.nl . 

Voor een filmpje zie: http://www.youtube.com/watch?v=v74lR5bVGYM

Of doe mee aan de workshop bruidsfotografie tijdens je vrijgezellenuitje! (zie EXTRA)


 
In februari 2014 is bekend gemaakt dat het portret van mevrouw Vink een prijs gewonnen heeft bij de fotowedstrijd 'Alive!'

De foto zal tentoongesteld worden in New York, 18-28 september 2014. 

  

 

 

 
 
 

 

Van 23 februari tot en met 6 april 2014 exposeert Amerens Hedwich in Galerie Oost 99 in Hoorn. Hier is het werk "Rie en To" te zien en ander vrij werk.

 

 

Van 1 maart tot en met 30 april 2014 is een gedeelte van de serie "Houthavens" te zien in koffie en lunchcafé Piqniq, Lindengracht 59, Amsterdam.

 

 Voor meer informatie:


Amerens Hedwich Photography
tt Neveritaweg 15 P10 / 1033 WB Amsterdam
(E) amerenshedwichphotography@gmail.com | (T) 06-1253-5315
facebook Amerens Hedwich